Monday, September 10, 2012

Indul a Befektetői Klub! Díjmentesen jöhetsz el ha…

Amikor a Befektetői Klub-ot és az éves tagságot meghirdettem tavasz végén, csak egyetlen dologról feledkeztem meg, ám éppen ez lett volna a legfontosabb. Eleinte ügyféligények miatt döntöttem úgy, hogy tartok havonta egy-egy összejövetelt, de nem szerettem volna kizárni más érdeklődőket sem. Azonban ez utóbbiakat sosem kérdeztem meg, hogy mi érdekelné őket, és sosem mutattam meg, hogy mire számíthatnak, ha eljönnek.

Ezt a hiányosságot most bepótolom. Szeretném megmutatni neked élőben, hogy miért jó, ha eljössz, és megkérdezni tőled, hogy miről szeretnél hallani. Ezt az első Klub esten tesszük meg. Nézzük a részleteket!

  • Helyszín: Makadám Klub, II. kerület Lövőház u. 37. (közel az irodánkhoz és a Mammut bevásárlóközponthoz, a fővárosból és a környékéről érkezve autóval vagy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető) 
  • Időpont: 2012. szeptember 25.-e, kedd, 17:00-tól 20:00-ig. (munkaidő után éppen ideális)
Ár: 10 000 Ft (a helyszínen fizetve), de ezt most teljes mértékben elengedjük, ha részletesen kitöltöd az alábbi kérdőívet, amelynek célja, hogy megtudjam, mire lennél kíváncsi. Ennek kitöltése kb. 17 percet vesz igénybe, de emellett más teendő nincs, hiszen ez egyben jelentkezés is az eseményre.


Ha nem szeretnéd a kérdőívet kitölteni, és inkább vállalod a 10 000 Ft-os költséget, akkor ezt kérlek külön jelezd a klub@bwm.hu címen. A regisztráció nem kötelező, a helyszínen (csak ezen alkalommal) előzetes jelentkezés nélkül is jöhetsz, de ebben az esetben a szabad helyeket nem tudjuk garantálni. Azért is érdemes regisztrálni időben, mert maximum 50 fő jöhet, ezért kérlek, jelentkezz minél hamarabb. Az első alkalommal még nem kerülnek kiosztásra ajándékok.  

A Makadám Klubban már volt rendezvényünk, kényelmes, könnyen elérhető, és idő közben aki megszomjazott rendelhet magának a bárból italt. 


Az odajutás és a parkolás kapcsán fényképes segítséget kapsz a Klub oldalán: www.bwm.hu/klub 

Amiről szó lesz első alkalommal: 

  • Mi várható a részvénypiacokon? Folytatódhat az elmúlt hetek pozitív hangulata?
  • Mi válságálló, hova meneküljünk, ha kitör a pánik?
  • Forint – újra a hazai események mozgatják majd?
  • Régiók, szektorok teljesítményének áttekintése.
  • Makrogazdasági helyzet kielemzése – képes Bernanke újabb segítséget adni a világnak? Ha igen, mikor és milyen hatása lesz ennek?
  • Fundamentális és technikai elemzés a kiemelt részvényeknél. Tovább szárnyal az Apple?
  • Mit csinálnak a Hedge Fund-ok? Miben érdemes követni ezeket? Részletes elemzés.
  • Konkrét javaslatok – különböző időtávokra és kockázati szintekre, összesen legalább 5 részletesen bemutatott magas hozamú lehetőség
Az egész estet úgy alakítom ki, hogy az összes fenti kérdésre választ kapj, sőt azokra is, amelyek közben merülnek fel, és maximálisan a Te kényelmed, tudásod legyen a fő szempont.

  • Nincs szükség különleges tudásra. Ha már van 1-2 év tapasztalatod befektetésekkel, vagy figyeled egy ideje a híreket, de nem tudsz mindent kibogozni, akkor ott a helyed.
  • Nincs szükség arra, hogy "elvegyülj", aktívan részt vegyél a rendezvényen, ha nem akarsz, nem kérdezel, hanem a végén fogod a kalapod és hazamész, és később kérdezel email-en, vagy ha nem akarsz, akkor sem.
  • Nem gond, ha nem vagy naprakész a tőzsdei, piaci eseményekben, az én dolgom, hogy mindent elmondjak.
Akkor ajánlott neked a Klub, ha legalább 10 m Ft befektetett tőke áll a rendelkezésére, vagy ha havonta stabilan legalább hátszámjegyű összeget teszel félre nem pénzügyi befektetésből származó jövedelmedből. Tehát, ha ez a helyzet és egy kicsit is érdekel a Klub, akkor 25.-én ott a helyed, amihez itt jelentkezz:

  • Ha díjmentesen szeretnél jönni erre az alkalomra, akkor az alábbi linken a kb. 17 percig tartó kérdőívet töltsd ki (ha most nem tudsz jönni, akkor is megköszönöm ha kitöltöd).

  • Ha 10 000 Ft-os díjért, a kérdőív kitöltése nélkül jössz el, akkor ezt jelezd a klub@bwm.hu címen. Ugyanitt teheted fel kérdéseidet is. Tehát várlak 25.-én 17 órakor a Makadám Klubban!

No comments: